Advies

Wij helpen jouw medewerkers iedere dag een beetje beter worden, voor nog betere prestaties.

Advies bij Sweeburg

Wij helpen jouw medewerkers iedere dag een beetje beter worden, voor nog betere prestaties. Samen met jou gaan we aan de slag.

De werkplek is de krachtigste leeromgeving. Hoe richt je die optimaal in? Als experts op het gebied van innovatief leren, kan Sweeburg je adviseren over slimme keuzes. Aan de hand van een persoonlijk gesprek en eventueel een werkplekanalyse maken we een plan van aanpak en boeken we resultaat. Ook adviseren wij over:

E-Learning

Slim en efficiënt leren doe je met verschillende interactieve leervormen. Onze ervaring in online leren hebben we omgezet in succesvolle e-learning-ontwikkelmethodes. Veelal integreren we die in een bestaande omgeving. We zijn gespecialiseerd in toepassingen in Moodle.

Blended Learning

De combinatie van e-learning en training kan de ideale mix zijn tussen off- en online leren. Wij helpen je keuzes te maken uit slimme, vernieuwende leervormen, die medewerkers uitdagen om nog meer te leren.

Detachering

Detachering van een ervaren e-learning-consultant bij jou op locatie is efficiënt en neemt veel werk uit handen. Ook kunnen we medewerkers intern opleiden. Kennis en vaardigheden op gebied van e-learning worden geborgd in jouw organisatie.

Neem contact op!

Op zoek naar meer informatie over advies? Neem contact met ons op via onderstaand formulier!