Jesse van Dongen

Over Jesse Jesse van Dongen

Het onderwijs, dat is waar Jesse van Dongen energie van krijgt. Na zijn studie Leraar Technisch Beroepsonderwijs is Jesse gaan werken als interieurbouwer. Al snel wilde hij zijn passie en kennis over de hout- en meubelindustrie delen met anderen. Dit heeft hij gedaan door als docent op De Leijgraaf zowel theorie- als praktijklessen te verzorgen aan MBO studenten.

Tijdens zijn werk bij de Leijgraaf, heeft hij zijn Master Educational Sciences aan de Universiteit Utrecht gehaald. Jesse werkt sinds 2020 voor Sweeburg als onderwijskundige, waar hij zijn onderwijskundige kennis dagelijks kan toepassen in zijn werk. Daar werkt hij voor bedrijven en onderwijsinstellingen aan het ontwikkelen en implementeren van leeroplossingen. Doordat Jesse ervaring heeft in werken en leren in verschillende onderwijsniveaus en het leren in bedrijven, weet hij goed om te gaan met doelgroepen en hun manieren van leren.

Verder is Jesse een fanatiek mountainbiker en wielrenner, maakt hij meubels in zijn vrije tijd en is hij vrijwilliger bij Stichting Jeugdbelangen Zeeland.

Neem contact op het met Jesse!