Pascal Tielkens

Over Pascal

Pascal TielkensAl sinds zijn jeugd is Pascal Tielkens bezig met de ontwikkeling van zowel mensen als ICT-oplossingen. Als zwemtrainer bouwde hij op zijn achttiende de eerste website voor zijn vereniging.

Na zijn studies Management, Economie en Recht en Opleidingskunde is Pascal als bedrijfs- en opleidingskundige bij PCN, later ChainWorks begonnen. Hij heeft tientallen (digitale) cursussen, workshops, mbo-opleidingen ontwikkeld en uitgevoerd. Hij deed dat voor uiteenlopende doelgroepen, bij tientallen bedrijven en gemeenten, zoals de gemeenten Rotterdam en Venlo, Friesland Campina, Phillips en Alliander.

Door de jaren heen heeft hij zich ontwikkeld als een alleskunner op het gebied van ICT en onderwijs: van klassikaal tot volledig digitaal, met pakketten zoals: Office 365, iSpring, Articulate, WordPress en Moodle.

Pascal is sinds 2014 als opleidingskundige verbonden aan Sweeburg. Daarnaast is hij sinds 2020 mede eigenaar. Daar ligt zijn focus vooral op het adviseren, ontwikkelen en implementeren van digitale leeroplossingen bij overheid, bedrijven en onderwijsinstellingen.

In zijn persoonlijke leven is Pascal vader van Sieb, zwemmer, mountainbiker, gamer (wanneer het kan), doe-het-zelver, kok en natuurwandelaar.

Neem contact op met Pascal!