Raymond Sweers

Over Raymond

Raymond Sweers

Na zijn studie aan de PTH (Pedagogisch Technische Hogeschool) werkte Raymond Sweers bij de PTH als trainer/adviseur. Daarna heeft hij ruim vijftien jaar ervaring opgedaan in het opleiden van lager en praktisch opgeleiden binnen bedrijven, en in de toeleiding en begeleiding van mensen met beperkingen en specifieke kwaliteiten.

Raymond heeft veel commerciële en projectmatige ervaring in de ontwikkeling en uitvoering van projecten met verschillende disciplines en interventies voor uiteenlopende doelgroepen in opdracht van gemeenten, grote en kleine bedrijven, onderwijs en sectoren.

Tussen 2008 en 2011 werkte hij bij TNO Arbeid. Hij is mede de grondlegger van de PSO (Prestatieladder Sociaal Ondernemen). Ook gaf Raymond drie jaar als directeur leiding aan een opleidings-, arbeidsmarktontwikkelings- en payrollbedrijf, dat in opdracht van gemeenten, UWV en bedrijven werkt.

Raymond is sinds 2014 directeur/mede-eigenaar van Sweeburg. In dit bedrijf is hij tevens actief als business developer, praktijkonderzoeker functiecreatie en als adviseur die projecten in opdracht van bedrijven, sectoren en onderwijs uitvoert.

In zijn persoonlijke leven is hij echtgenoot, vader van Cayro, een vervend wielrenner, voorzitter van Open Club De Nevelhorst en jeugdvoetbaltrainer.

Neem contact op met Raymond!