Nieuws

Lees hieronder al onze nieuwsberichten!

SLIM idee voor MKB

De medewerkers zijn de sleutel van het succes van jouw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat zij zich blijven ontwikkelen. Sweeburg en Wecreate ontzorgen MKB-bedrijven volledig om te blijven leren en ontwikkelen. Dat doen wij door gebruik te maken van een nieuwe subsidieregeling in 2020, genaamd de SLIM-regeling.

Ontwikkeling MDT-certificaat

Sweeburg ontwikkelt samen met Diswork het landelijke, door werkgevers erkende certificaat voor jongeren die hun Maatschappelijke Diensttijd (MDT) hebben afgerond. Dit certificaat richt zich op vaardigheden die te maken hebben met het algemeen functioneren op de werkplek.

Naamswijziging van ChainWorks naar Sweeburg

ChainWorks en Sweeburg gaan samen verder als Sweeburg. Deze verandering is ingegeven door de vraag naar meer geïntegreerde dienstverlening op het terrein van duurzame inzetbaarheid, met daarbij de ontwikkeling van een verbeterde leercultuur, duurzaam leren en e-learning. De naam is een samenvoeging van de twee oorspronkelijke eigenaren Raymond Sweers en Mark van Roemburg.

Sweeburg helpt Graafschap College

Sweeburg ondersteunt de nieuwe opleiding Smart Building (niveau 4), die het Graafschap College in Doetinchem aanbiedt. De instelling voor beroepsonderwijs komt de laatste jaren vaker met dit soort nieuwe initiatieven.