Over Sweeburg

Sweeburg helpt organisaties en werknemers in hun loopbaan- en competentieontwikkeling.

Wie zijn wij?

Bij Sweeburg draait het om het bieden van inzicht in leerbehoeften. Wij vervullen die door een breed pallet aan leermogelijkheden aan te bieden. Zo zijn organisaties, docenten en trainers in staat hun mensen te laten leren, een leven lang. Wij doen dat op onze eigen creatieve, betrokken en resultaatgerichte manier. We maken leren leuk door steeds krachtige leermomenten aan te bieden.

Sweeburg helpt organisaties en werknemers in hun loopbaan- en competentieontwikkeling. Want die willen zo lang mogelijk (mentaal) fit blijven, met plezier naar hun werk gaan, stappen zetten in hun carrière en een bijdrage leveren aan de organisatiedoelstellingen.

Jij als werkgever wil graag dat jouw mensen steeds beter presteren. Maar door allerlei (technologische) ontwikkelingen veranderen functie-eisen. Het is belangrijk dat je medewerkers wendbaar genoeg zijn om hiermee om te kunnen gaan. Je wilt niet dat ze door burn-out of fysieke ongemakken achterop raken. Maar, hoe krijg je dat voor elkaar?

Ruime ervaring als ontwikkelaar

Zie Sweeburg maar als de trainer/coach, de adviseur die helpt bij het opzetten of verbeteren van alle facetten die horen bij leren en beter presteren: voorbereiding op werk, inwerken en persoonlijke talentontwikkeling. We hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven, het onderwijs en bij de overheid.

Onze aanpak laat werken en leren samensmelten. Daardoor wordt leren leuker, persoonlijker en aantrekkelijker.

Innovatieve, persoonlijke aanpak

Een van de innovatieve methodes die we hiervoor inzetten is Blended Learning. Een mix van online en offline leren, trainingen en workshops, die mensen motiveert en stimuleert en hun betrokkenheid vergroot.

Met assessments proberen we meer uit iemands leercapaciteiten te halen. Zit iemand nog op de juiste plek, of geeft verandering een impuls?

Onze aanpak is er niet een van one size fits all. We maken een grondige analyse van de uitdagingen waar jij voor staat en scannen de uitgangssituatie. Door het geven van het juiste advies en het bieden van geschikte cursussen en goede boeken en digitale middelen creëren we krachtige leermomenten.

Pascal Tielkens

Pascal is sinds 2014 als opleidingskundige en sinds 2020 als mede-eigenaar verbonden aan Sweeburg.

Raymond Sweers

Raymond is sinds 2014 directeur en mede-eigenaar van Sweeburg.

Mark van Roemburg

Mark is sinds 2014 directeur en mede-eigenaar van Sweeburg.

Vacatures

Onderwijskundig ontwerper

Heb jij een passie voor blended learning? Word jij enthousiast van het mogen ontwikkelen van cursussen voor studenten en professionals in het werkveld? Draag je graag bij aan het vergroten van kennis bij onze doelgroepen in verschillende branches en onderwijs? En wil jij onze maatschappelijke impact helpen vergroten? Dan is deze functie iets voor jou! Wij zoeken een junior of medior onderwijskundige/onderwijskundig ontwerper, die het leuk vindt aan verschillende projecten tegelijkertijd te werken, als instructie ontwerper of begeleider, of in de rol van projectleider. Ben jij een ster in plannen en organiseren en ook nog eens sterk op onderwijskundig vlak? Communicatief zeer vaardig? Woon je in het midden of zuiden van Nederland en wil je werken bij klanten op locatie? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die per mei of juni 2021 bij ons komt werken voor minimaal 24 uur per week.

Klik hier voor meer informatie